Over mij

Portretfoto Jeroen HulscherIk ben freelance front-end developer, oprichter van Atticus, en werk met een sterke focus op toegankelijkheid. Ik vind het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot informatie.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn vrouw en dochter. Daarnaast werk ik zo nu en dan werk aan mijn klassieke Britse auto’s, of ben ik in de bergen aan het klimmen. Op mijn LinkedIn-profiel vind je meer informatie.

Huidige status

Ik ben momenteel goed voorzien van werk, maar neem gerust contact op voor leuke opdrachten of vragen rond Digitale Toegankelijkheid.

Eerdere opdrachtgevers

Augustus 2017 – heden

Freelance Senior Front-end developer bij KOOP, bouwer van Overheid.nl voor Binnenlandse Zaken

2015 – heden

Freelance consultant Webrichtlijnen Digitale Toegankelijkheid en front-end developer bij Logius

Januari 2019 – augustus 2019

Freelance Senior Front-end developer bij Ministerie van Algemene Zaken

2016 – juli 2017

Freelance Senior Front-end developer bij Wigo4it

2014 – 2015

Freelance consultant Webrichtlijnen en front-end developer bij KING gemeenten

2011 – 2015

Partner bij eBrella (inmiddels part of DEPT Agency)

2010 – 2014

Accessibility Evangelist (per eind 2011 freelance) bij Microsoft Nederland

2007 – 2011

Front-end developer bij tamtam (inmiddels DEPT Agency)